Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 november 2013

Kort verslag ALV 14 november 2013

De verkiezingscommissie presenteert de uitslag van de interne verkiezingen. De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt vastgesteld. De aanwezigen zijn geen voorstander van het eventueel aangaan van een lijstverbinding.

Jan Willem Holtslag (vz), Ans Bartelink, René Hartvelt, Katja Heede en Ton Verdegaal worden geïnstalleerd als kandidatencommissie t.b.v. de selectie van wethouders.

Het verkiezingsprogramma dat op diverse druk bezochte avonden besproken is, wordt vastgesteld.

De begroting voor 2014 wordt goedgekeurd. Het percentage in de afdrachtregeling voor raadsleden en wethouders wordt voor 2014 aangepast van 3 naar 5%.

De volgende personen worden geïnstalleerd als campagnecommissie: Bob van den Steenhoven (vz), Fred Koot, Bart van der Ploeg en Wouter van Teylingen. De aanwezigen zijn enthousiast over het meedoen aan het frisse en positieve campagneconcept dat door de nieuwe afdeling D66 Noordwijk is opgezet.