Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 11 januari 2014

Lijsttrekker D66 lid provinciale programmacommissie

Rose Marie Keijzer, fractievoorzitter en lijsttrekker van D66 Teylingen is benoemd tot lid van de commissie die het provinciale verkiezingsprogramma voor D66 schrijven. De benoeming vond plaats tijdens een regionale ledenvergadering op zaterdag 11 januari in Noordwijk.

“Natuurlijk heb ik wel tijd om gewoon te werken aan de Teylingse campagne”, zegt Keijzer desgevraagd. “Het proces om te komen tot een verkiezingsprogramma voor D66 provinciaal gaat heel lang lopen en zal af en toe een avond kosten. Dat gaat lukken.” Keijzer nodigt iedereen in de Bollenstreek en daarbuiten van harte uit om zaken waarvan men vindt dat ze in het programma thuishoren, bij haar aan te kaarten: “Tweeten, whatsappen, mailen, bellen, alles mag. Laat mij maar weten wat u wilt”.