Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 september 2014

D66 stelt vragen over werkzaamheden fietspad Teylingerdreef

D66 heeft schriftelijke vragen aan B&W gesteld over de werkzaamheden aan het fietspad langs de Teylingerdreef (Zuidelijke Randweg Voorhout).

Het gedeelte rotonde Schoutenlaan-rotonde Snoeklaan-Oosthoutlaan is al sinds begin juli afgesloten voor fietsers en wandelaars. In de vakantieperiode hebben er echter drie weken lang geen werkzaamheden plaatsgevonden. De omleidingsroutes die zijn ingesteld, worden genegeerd met als gevolg gevaarlijke situaties op de rijbaan.

D66 wil graag weten of er geen alternatieven bekeken zijn waarbij het pad in delen of op andere momenten afgesloten had kunnen worden en vraagt het college om de bebording aan te passen opdat de situatie overzichtelijker en veiliger wordt.

Via onderstaande link zijn de door D66 gestelde vragen te bekijken:
Schriftelijke vragen fietspad Teylingerdreef