Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 19 september 2015

Arno van Kempen opent Repair Cafe Teylingen

Zaterdag 19 september is het vernieuwde Repair Cafe Teylingen officieel geopend door Wethouder Arno van Kempen.

Naast de openingstoespraak van oprichter Stan van Gemert, kwamen ook Ria van Eijck (Welzijn Teylingen) en Johan Braaksma (Jongerenwerk Teylingen) aan het woord. Ondertussen kwamen de eerste bezoekers met hun spullen binnen en konden de reparateurs aan de slag. Aan het einde van de middag gingen de bezoekers dankbaar weer met hun gerepareerde spullen naar huis. Er werden meer dan 25 succesvolle reparaties verricht aan o.a. elektrische apparaten, fietsen en kleding.

Het Repair Café Teylingen zal voortaan iedere derde zaterdag van de maand plaatsvinden. De volgende bijeenkomst is op 17 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in de Buurtkamer Agneshove in Voorhout. Klik hier vooor meer informatie over het Repair Cafe of kijk op de website van het Repair Cafe.