Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 21 april 2018

Afscheid Rose Marie

Op maandag 26 maart 2018 heeft Rose Marie Keijzer na 12 jaar afscheid genomen van de gemeenteraad Teylingen. Rose Marie heeft in die jaren veel betekend heeft voor D66, niet alleen in de Teylingse politiek, maar ook regionaal bijvoorbeeld in Holland Rijnland waarin veertien gemeenten samenwerken. Reden genoeg om op zaterdag 21 april met een borrel op camping Rianto stil te staan bij haar afscheid van de gemeenteraad en haar te bedanken voor haar tomeloze inzet, haar enorme betrokkenheid bij inwoners en verenigingen en de wijze waarop zij D66 Teylingen in de vele, vele commissie-, raads- en andere vergaderingen heeft vertegenwoordigd.

Via een video bedankt Alexander Pechtold Rose Marie voor haar jarenlange inzet voor de partij. De oud raadsleden Bart van der Ploeg, René Hartvelt en Joost Koomen (tegenwoordig fractievoorzitter in Haarlemmermeer) danken Rose Marie voor de samenwerking en de wijze lessen. Ook oud wethouder John Stuurman geeft aan een warm plekje in zijn hart te hebben voor Rose Marie. Pieter Stienstra (oud regiobestuurder) is als een van de weinig aanwezigen blij met het vertrek van Rose Marie uit de Teylingse politiek; het geeft haar meer tijd voor bezigheden binnen D66 in de regio en landelijk!