Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 24 december 2020

Oud D66 Teylingen raadslid René Hartvelt overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat René Hartvelt, oud raadslid in de periode 2010 tot 2018 namens D66 Teylingen en voorzitter van de commissie BFT, dinsdag 22 December in het bijzijn van de familie, is overleden.

Op zijn eigen serieuze, deskundige en humoristische wijze gaf hij met flair en bevlogenheid invulling aan het raadswerk. Samen met René heb ik vier jaar D66 vertegenwoordigd in de commissie Welzijn. Ik heb veel van hem geleerd en zijn wijze lessen en adviezen altijd ter harte genomen. Ik ben René daar oprecht zeer dankbaar voor.

Wij hebben hele goede herinneringen aan René als collega raadslid en wensen zijn familie sterkte toe met dit zware verlies.

Met vriendelijke groet,

Namens de D66-fractie en afdeling D66 Teylingen

Bart van der Ploeg