Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 27 januari 2021

Nieuwjaarsbijeenkomst met D66-afdelingen Duin- en Bollenstreek

Op vrijdag 29 januari van 20.00 – 21.00 uur organiseren de vijf D66-afdelingen uit de Duin- en Bollenstreek (D66 Hillegom, D66 Lisse, D66 Noordwijk, D66 Katwijk/Oegstgeest en D66 Teylingen) een gezamenlijke Nieuwjaarsbijeenkomst via zoom.

Deze bijeenkomst staat in het teken van een informele kennismaking met (vertegenwoordigers van) het regiobestuur en met Jeanet van der Laan, wethouder in Lisse, en kandidaat-lid Tweede Kamer. Met Jeanet hopen we een goede vertegenwoordiger van de Duin- en Bollenstreek te krijgen. We zijn benieuwd naar haar ideeën en uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast zal er voldoende tijd zijn voor het uitwisselen van de plannen van de verschillende afdelingen voor het komende jaar.