Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 februari 2021

Thema sessies over Klimaat, Gezond onderwijs en Schiphol

In het kader van de Tweede Kamer verkiezingen 2021 organiseren D66 Teylingen en D66 Rijnland samen in maart een 3-tal online thema sessies voor bewoners in de regio Duin & Bollenstreek en de regio Leiden. In deze sessies zullen D66 sprekers de visie van D66 toelichten en vragen beantwoorden. Op 3 maart spreken Jan Terlouw en Marcel Beukeboom (kandidaat-Kamerlid & voormalig klimaatgezant van Nederland) over ons klimaat, op 10 maart praten Paul van Meenen (Tweede Kamerlid) en Jeanet van der Laan (kandidaat-Kamerlid en wethouder in Lisse) over een Gezond onderwijs en op 12 maart vertelt Jan Paternotte (Tweede Kamerlid) over de toekomst van Schiphol. Aanmelden kan op de website van D66 Rijnland.