Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 november 2021

Jos Bauman versterkt D66 fractie Teylingen

In de vergadering van de gemeenteraad van Teylingen van 4 november is Jos Bauman beëdigd als gemeenteraadslid. Daarmee is de D66 fractie na de verhuizing van raadslid Fred Koot weer op volle sterkte. De afgelopen maanden heeft Ton Verdegaal als burgerraadslid D66 in de commissie Ruimte vertegenwoordigd. Jos neemt zijn portefeuille over en zal zich namens de D66 fractie richten op de huidige speerpunten binnen de commissie Ruimte en ondersteunend zijn binnen de andere commissies.

Werkzaam als coach/docent binnen het praktijkonderwijs in Leiden heeft Jos in verschillende dorpskernen van Teylingen gewoond, gewerkt en gerecreëerd.  Een gemeente in ontwikkeling, waar veel zaken op orde zijn en gewerkt wordt aan de betrokkenheid van de inwoners en het realiseren van duurzaam Teylingen.

Samen met fractievoorzitter Bart van der Ploeg en raadslid Edith Alkemade gaat Jos zich inzetten voor het raadsprogramma Vitaal Teylingen en de voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. “Afstemming en verbinding met de inwoners van Teylingen creëert draagvlak”.

Fractievoorzitter Bart van der Ploeg is blij met de benoeming van Jos: “Jos is een bevlogen en sociaal persoon, een teamspeler en houdt bovendien van gezelligheid en een goed gesprek. Hij voegt echt iets toe aan de fractie en heeft door zijn werk in het onderwijs affiniteit met jongeren en vindt communicatie met inwoners erg belangrijk. Edith en ik zien uit naar een hele goede samenwerking met Jos’.