Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Thema Café Energietransitie Teylingen

zaterdag 30 november in Sassenheim

"Energietransistie, wat betekent dat voor mij?"

Die vraag krijgen we bij D66 Teylingen met enige regelmaat. Daarom organiseren we op zaterdagochtend 30 november van 10:15 uur tot 12:00 uur het D66 Thema Café Energietransitie in Grand Café Graaf Jan in Sassenheim. Uiterlijk 2021 moet elke Nederlandse gemeente een warmteplan hebben opgesteld waarin staat hoe en wanneer elke wijk van het aardgas losgekoppeld wordt en van duurzame warmte wordt voorzien.

Tijdens het D66 Thema Café wordt besproken wat er zoal regionaal en lokaal wordt onderzocht en voorbereid en waar u als bewoner zelf mee kunt beginnen. Sprekers Paul van der Kooy en Eveline Botter van Stichting Bollenstreek Duurzaam zullen ingaan op de ontwikkelingen in de regio. Yvonne van der Hulst van Bouwbedrijf Van der Hulst zal ingaan op de energietransitie in de bouw. Het geheel zal worden geleid door dagvoorzitter Arendo Schreurs. Uiteraard is er tijd voor het stellen van vragen en gaan wij graag met u in gesprek.

Het D66 Thema Café is vrij toegankelijk voor D66 en niet-D66 leden. Wel stellen we het op prijs als u zich vooraf wilt aanmelden op info@d66teylingen.nl zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

 

30 november

10:15 uur

Grand Café Graaf Jan, Jan van Brabantweg 3 te Sassenheim