Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Thema Café GOM-woningen

Zaterdag, 29 juni 2019 in Sassenheim

De Duin- en Bollenstreek is een mooie landelijke omgeving, ingebed in de Randstadregio. Al jaren proberen Duin- en Bollenstreek gemeenten het dorpse en landelijke karakter te combineren met de toenemende vraag naar nieuwe woningen en ...

De Duin- en Bollenstreek is een mooie landelijke omgeving, ingebed in de Randstadregio. Al jaren proberen Duin- en Bollenstreek gemeenten het dorpse en landelijke karakter te combineren met de toenemende vraag naar nieuwe woningen en bedrijfsruimten.

Gezamenlijk hebben de Duin- en Bollenstreek gemeenten de GOM (Greenport Ontwikkelingsmaatschappij) opgericht. De GOM neemt het voortouw in het ontwikkelen van een economisch en ruimtelijk vitale Duin- en Bollenstreek. Dit door middel van actieve gebieds(her)ontwikkeling en herstructureringsmaatregelen.

Raadsleden en B&W hebben vragen ontvangen over de huidige wijze waarop herstructureringsmaatregelen worden ontwikkeld en uitgevoerd. Om inwoners actief te betrekken bij de besluitvorming organiseert D66 Teylingen een Thema Café. Hierin zal de heer Onno Zwart (directeur GOM) de huidige visie en strategie toelichten, waarna inwoners vragen kunnen stellen en in discussie gaan.

Dit Thema Café is toegankelijk voor iedereen. Vooraf graag aanmelden op info@d66teylingen.nl i.v.m. met de logistiek.

29 juni

10:00 uur

Grand Café Graaf Jan, Jan van Brabantweg 3 te Sassenheim