Steun ons en help Nederland vooruit

Ik woon inmiddels al weer 23 jaar in de gemeente Teylingen. Door mijn bestuurs-, commissie- en ander vrijwilligerswerk in de afgelopen jaren voel ik mij betrokken bij ons dorp en bij onze gemeente. Aansluiten bij de lokale afdeling D66 Teylingen was een logische stap.

Ik ben lid geworden van D66 omdat ik mij herken in elk van de vijf ‘richtingwijzers’ van de partij. Mooie uitgangspunten, die leiden tot een duurzame en harmonieuze samenleving, waar ruimte is voor je eigen beslissingen en je eigen manier van ontwikkelen. Maar waar ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt genomen voor mensen die zichzelf niet zo goed kunnen redden. Eenvoudig gezegd: de sociaal-liberale gedachte is voor mij de vrijheid om mijn eigen keuzes te maken met een hart voor mensen die het niet gemakkelijk hebben. En daar horen thema’s bij als samenwerken en compromissen sluiten (óók Europa/internationaal), een duurzame toekomst, goed onderwijs om iedereen kansen te geven, oog voor het welzijn van de ander, vernieuwing. Samen krijgen we meer voor elkaar. Ook lokaal.

Deze waarden zie ik bij D66 Teylingen terug en daar voel ik me bij thuis. Ik bezoek daarom graag de maandelijkse politieke cafés. Het gaat tenslotte om onze eigen lokale, samenleving!

Leef! En laat leven. Je leeft maar één keer, dus doe wat je graag wilt doen. En geef anderen de ruimte om hun eigen keuzes te maken.