Steun ons en help Nederland vooruit

Ik werk als gymleraar op een basisschool en doe een universitaire master op het gebied van Management. Sport en onderwijs zijn dus belangrijke onderdelen van mijn leven. Ook het reilen en zeilen van de gemeente vind ik belangrijk, en na te hebben meegelopen met de D66-fractie heb ik mijzelf verkiesbaar gesteld voor de gemeenteraad.

Het viel mij op dat jongeren, studenten, starters op de woningmarkt en starters op de arbeidsmarkt ondervertegenwoordigd waren binnen de gemeenteraad. Deze groep mensen verdient ook een raadslid dat voor hun belangen opkomt. Zelf wil ik graag op die manier een steentje bijdragen aan de mooie gemeente waarin ik woon.

Belangrijke thema’s voor mij persoonlijk zijn: Wonen, Sport en Mobiliteit & Bereikbaarheid.

Wonen omdat iedereen in de gemeente een plek verdient waar hij of zij zich thuis kan voelen.

Sport omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten op zijn eigen niveau met goede sportvoorzieningen. Ook is het verenigingsleven heel levendig in Teylingen en dat zou ik graag zo willen houden.

En natuurlijk Mobiliteit & Bereikbaarheid omdat veel inwoners buiten de gemeente werken en moeten reizen naar hun werk toe.

Daarbij vind ik het belangrijk dat er gezocht moet worden naar regionale samenwerking. Samen kunnen we als Duin- en Bollenstreek zorgen voor een aantrekkelijk gebied om te wonen, werken en recreëren.

Meer van Joren Noorlander