Steun ons en help Nederland vooruit

Roel van den Berkmortel

secretaris

46 jaar

Warmond

Ik ben in 1972 in Delft geboren en opgegroeid in het Westland. Na mijn studie Civiele Techniek in Delft heb ik 10 jaar in Leiden gewoond. Sinds 2008 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Warmond. In datzelfde jaar ben ik lid geworden van D66 en actief mee gaan doen in de lokale afdeling. Binnen de afdeling vervul ik de rol van secretaris en draag ik mijn steentje bij in de verkiezings- en programmacommissie.

Ik werk als projectleider in de infrastructuur bij ingenieursbureau Witteveen+Bos in Amsterdam. Mijn eerste – maar zeker niet enige – interesse ligt daardoor op het terrein van ruimte, verkeer en vervoer.

D66 heeft een realistische aanpak met oog voor de omgeving, voor anderen en voor de toekomst. D66 kijkt over de grenzen heen en is voor samenwerking met anderen (zowel lokaal, regionaal als internationaal). Er wordt vertrouwd op de eigen kracht van mensen, maar diegene die het zelf niet redden, worden geholpen. Oog voor de omgeving en de toekomst is ook terug te vinden in de aandacht van D66 voor duurzaamheid en groen. Dit alles is de reden dat ik voor D66 heb gekozen.

Spreekt het u ook aan, kies dan voor D66!

Meer van Roel van den Berkmortel