Steun ons en help Nederland vooruit

Ton Verdegaal

raadslid

67 jaar

Voorhout

Geboren als Hagenaar in 1950 ben ik, via Voorburg en Wateringen, 22 jaar geleden met vrouw en kinderen in Voorhout neergestreken. Onze 3 –nu volwassen- kinderen zijn hier opgegroeid en hebben hier hun wortels. Sinds 10 jaar werk ik ook in Voorhout, als controller bij Werkvoorzieningschap Kust-, Duin- en Bollenstreek/MareGroep.

In het verleden heb ik voor accountantskantoren gewerkt, een aantal jaren mijn eigen administratiekantoor gehad en ruim 20 jaar bij Amerikaanse ICT bedrijven gewerkt als financieel directeur. Naast deze werkzaamheden ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij een aantal verenigingen, Sinds twee jaar ben ik penningmeester van de Oranje Vereniging Voorhout.
Mijn hobby’s draaien om sport; passief en actief. Ik golf en fiets graag door de Bollenstreek. Ik geniet van wandelen, op het strand, in de duinen of in de bergen en we reizen graag.

Ik vind het belangrijk dat in Teylingen, binnen een financieel gezonde gemeentehuishouding, mensen kunnen meedoen. Zoveel mogelijk burgers moeten betrokken worden om mee te denken over de plannen die de komende jaren gaan worden uitgevoerd op gebieden als duurzaamheid, onderwijs, wonen en recreatie.
Ik wil aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid van de burgers, die in balans moet zijn met de solidariteit voor medeburgers die ondersteuning nodig hebben. Deze kernwaarden vind ik terug in de uitgangspunten van D66 – samen met de duidelijke en optimistische visie op de toekomst en de samenwerkende en praktische aanpak, zijn dat de redenen dat ik mij thuis voel in deze partij.
Vanuit die visie wil ik mij ook inzetten in de gemeenteraad van Teylingen.

Meer van Ton Verdegaal